Kraftig reoltest og sammenligning 2022


Ser du etter en kraftig reoltest? Vi gjorde arbeidet deres for dem og gjorde undersøkelser for dem. Leter du etter en produktsammenligning av forskjellige kraftige hyller? Vi gjorde det for deg også. Har du ulike spørsmål om dette? Vi svarer på de vanlige spørsmålene om dette emnet.

Direkte til produktsammenligningen

En kraftig reol er der for å lagre tung last. Lager- og lagerlogistikk pallestativ vanskeliggjøres av tunge gjenstander. Men det trengs en kostnadseffektiv og stabil løsning også i privat sektor. Bildekk, for eksempel, eller akvariesystemer for avl, samt plater, steiner, vannkasser og mye mer, kan ikke uten videre lagres på en vanlig kryssfinerhylle.

Her trengs såkalte kraftige hyller. Denne typen hylle består vanligvis av en enkel og lett metallkonstruksjon: Fire vertikale metallbraketter støtter flere hyller, som igjen enten er laget utelukkende av platemetall eller en metallramme og trekonstruksjon.

På grunn av denne konstruksjonen kan kraftige hyller ofte bære en vekt på flere hundre kilo. De er også typisk skalerbare, billige og robuste. De er laget av metall og må være godt beskyttet mot korrosjon. Dette gjelder spesielt de hyllene som skal oppbevare vandige løsninger eller kjemikalier.

Testoversikt for kraftige reoler

Du kan se i tabellen om det er en kraftig hylletest fra kjente forlag. Når vi undersøkte anmeldelsene, søkte vi på forlagenes nettsider. Vi konsentrerte oss om de store forbrukertidsskriftene fra Tyskland, Østerrike og Sveits. Dersom det ikke ble funnet en kraftig hylletest på nettsiden, har vi også notert dette i oversikten.

Dessverre er det foreløpig ikke publisert noen passende test for kraftige reoler. Så langt ser det ikke ut til at temaet egentlig har vært i fokus for organisasjonene. Vi mistenker at dette er fordi dette er kapitalvarer snarere enn produkter for private husholdninger.

Sammenligning av tunge hyller

Vi kommer nå til vår sammenligning av kraftige hyller, som vi har laget på grunnlag av offentlig tilgjengelig produsentinformasjon og eksisterende kundeanmeldelser. Produktene er ikke testet av oss i praksis. Som allerede nevnt består kraftige hyller av en metallkonstruksjon: 4 metallvinkelprofiler, vinkelrett på hvert hjørne. Utstyrt med spor eller hull, de har plass til hyllene. Takket være de mange sporene kan hyllene vanligvis ordnes på forskjellige måter.

Med kraftige hyller er det derfor viktig hvor mange hyller som følger med og hvor stor gulvplass eller hele hyllen er. Det er også viktig hvor mye vekt hyllen tåler og hvor mye hver hylle tåler. Sistnevnte størrelse varierer vanligvis mellom 150 kg og 200 kg. Like viktig er materialet til støttene og hyllene.

I sammenligningen av kraftige hyller finner du følgende produkter:

  • Office Marshall Grizzly
  • Estexo
  • Hjemmefra
  • Deuba
  • Schulte 4056397001621
  • Frakt 4000929

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.